Typer af online lån

Det at låne penge på nettet er efterhånden blevet et udbredt fænomen. Mange har glæde af den korte og enkle låneproces og muligheden for at låne både større og mindre beløb. Måske overvejer du at optage et lån på nettet, eller også er du bare interesseret i at vide mere om de forskellige typer af internetbaserede lån. Uanset hvad, kan du læse mere om online lån her.

Kviklån

Et online lån er – modsat hvad mange måske tror – ikke bare et online lån. Der findes nemlig flere forskellige typer af lån, som kan optages på nettet. Den mest kendte type er måske det online kviklån, der er kendetegnet ved en hurtig låneproces, hurtig udbetaling af det lånte beløb og hurtig afvikling af lånet igen.

Forbrugslån

En anden type af online lån er forbrugslånet, der, som dets navn antyder, er et lån til forskellige typer af forbrug. Også her får du glæde af en hurtig og enkel låneproces, men de lånte beløb er typisk lidt større og tilbagebetalingsperioden lidt længere.

Kassekredit

En lånetype, der adskiller sig lidt fra de andre, er kassekreditten. Her opretter du kort sagt en mulighed for at låne, som du så løbende på et senere tidspunkt kan gøre brug af. Denne lånetype er velegnet for dig, der gerne vil have gavn af en fleksibel måde at låne på. Med en aktiv kassekredit, kan du nemlig altid låne penge, hvis der opstår en uforudset udgift. Så længe et lån er aktivt, betaler du renter på lånet.

SMS-lån

En lånetype, som ikke ses så ofte, men som stadig bruges hos nogle online låneudbydere, er SMS-lånet. Lånetypen har egentlig ikke noget med SMS’er at gøre længere, men er kendetegnet ved at være meget små lån, der afvikles meget hurtigt. Du kan derfor låne et lille beløb og hurtigt blive gældfri igen.