Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/akasse-billig.dk/danishcarbon.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Sådan kan du billigt hjælpe rygestoppet på vej | Danishcarbon.dk

Sådan kan du billigt hjælpe rygestoppet på vej

Ønsker du at kvitte smøgerne? Men trækker nikotintrangen og smagen af tobak for meget? Så kan det være en fordel at læse med her, da der gives gode råd til, hvordan du kan stoppe med at ryge og ydermere spare penge på månedlig basis. Det forholder sig nemlig således, at det kan være en særdeles dyr omgang at ryge cigaretter, og det bliver også særdeles dyrt over tid, såfremt man ikke kan få hold i det. Det kan dog være svært at tage den kolde tyrker, hvor man fra den ene dag til den anden skal stoppe med at ryge. Derved får man hurtigt ophobet sig et stort behov for nikotin og måske også smagen af tobak, som ikke rigtigt kan blive opfyldt på effektiv vis andet sted. Det effektive ved et rygestop med e-cigaretter er, at man kan finjustere på indholdet af nikotin i e-væsken.

Nikotinindholdet og smagsvarianten kan justeres

Det er muligt at få mange forskellige indhold af nikotin i de forskellige e-væsker, og dette skal man indledningsvist afstemme med det behov, man har i netop det øjeblik, man ønsker at skifte over til e-cigaretten. Er rygetrangen meget stor, kan det også være en fordel at starte med at så småt skifte fra cigaretter til e-cigaret, således det ikke er en alt for stor omvæltning. Starter man på et højt indhold af nikotin på eksempelvis 24 mg, kan man efter nogen tid skrue dette ned på omtrent 20 mg, hvilket kan gøres i små steps, ind til man når et lavt nikotinindhold – måske en helt nikotinfri e-væske. Det er dog meget individuelt, om denne metode kan lykkedes, og hvor hurtigt man skal nedsætte niveauet af nikotin i e-væsken. Er det også trangen til smagen af tobak, der trækker, er det også muligt at få e-væsker med smag af tobak, således man også kan få dette behov opfyldt.

Find også den rigtige e-cigaret med de rette funktioner

Det er dog også vigtigt, at man får fundet sig den rette e-cigaret, uanset om man har rygestop i sinde eller ej. Der er flere forskellige overvejelser, man kan gøre sig, inden en sådan erhvervelse for at finde den rette, hvilket blandt andet har noget at gøre med, hvor mange forskellige funktioner man ønsker. De såkaldte mods har mange forskellige indstillinger og kræver derved også en smule viden at kunne betjene, mens denne også oftest er for mere erfarne brugere. E-cigaret med tankbeholder er lidt mere brugervenlig, da der ikke er så mange funktioner, mens den også er let at betjene. Dette skal naturligvis overvejes i henhold til, hvor erfaren man er, og hvor hvilke funktioner man har behov for, når man skal have en ny e cigaret.

Skriv en kommentar